Keresés
Ezután következik
 

Bölcs szavak / Ching Hai Legfelsőbb Mester előadásai

Válogatás Ching Hai Legfelsőbb Mester ’Aforizmák 2’ című könyvéből - 2/2 rész

2019-10-08
Nyelv:Hungarian(magyar)
Részletek
Letöltés Docx
Tovább olvasom
Olyan gyönyörteli a Mennyben, hogy semmi se emlékeztet minket a spirituális gyakorlásra. Olyan gyötrelmes a pokolban, hogy ott lehetetlen spirituális gyakorlást folytatni. Világi környezetben osztályrészünk a szenvedés, öröm, félreértés, tudatlanság, bölcsesség, megvilágosodás, a nem megvilágosodott, és sok más különböző helyzet. Ezért gyorsan tudunk tanulni a különböző helyzetekből az életben, és elegendő anyagot találunk, hogy tapasztalatot szerezzünk és képezzük önmagunkat. Esélyünk van gyakorolni, hogy Buddhákká váljunk, amit más világokban nem találunk meg. Az emberi test ezért nagyon értékes. Késedelem nélkül nagy becsben kell tartanunk az esélyt a spirituális gyakorlásra.

A Quan Yin Módszer gyakorlásával a rezgésünk nagyon gyorssá válik, és energikusabbnak érezzük magunkat, épp úgy, mint a fiatalok. Éberebbé válunk, képesek vagyunk problémákat könnyen megoldani, és okosak vagyunk, mint a fiatalok. Ezért azt mondhatjuk, hogy megfiatalodunk.

Mindig légy önzetlen, mindig feltétel nélküli. Sose akarj hasznot húzni magadnak semmilyen helyzetből. Akkor többet kapsz, mint amire számítasz. Mindig légy önzetlen és feltétel nélküli. Így működik az univerzum.

A szeretetet képviseljük, Istent képviseljük. Ezért minden alkalommal, amikor ezt elfelejtjük, újra meg kell próbálnunk emlékezni. Így válunk nagyszerűvé. Így ismerjük meg Istent.

Maga a munkád egy áldás. Amikor Istennek és a sokaságnak dolgozol, az érdemeid megsokszorozódnak. Ahogy több embert segítesz, sokszoros érdemek adódnak hozzá a spirituális fejlődésed kincstárához.

Isten nem adhat nekünk békét a Földön, ha mi magunk nem teremtünk békét. Miénk a hatalom. Mi vagyunk Isten képviselői itt; meg kell tennünk az ezen a szinten megteendő dolgokat, mert itt létezünk. Csak akkor teremthetünk békét, ha önmagunkban béke van; csak akkor láthatjuk Istent másokban, ha látjuk Istent önmagunkban.

Úgy gondolom, hogy a világ minden elnökének vagy vezetőjének többet kellene próbálkoznia, hogy az embereket a spirituális szempontokra emlékeztesse, csak az anyagi szempontok helyett, mert azok tovább tartanak. Valójában gyönyörű emlékeztetni az embereket a spirituális gyakorlásra, mert ez minden, amink van. Ez az egyetlen tartós dolog, amink van. Ez az egyetlen dolog, ami segít, hogy béke legyen a világban és a nemzetek között. Ha az összes nemzet jobban megvilágosodottá válik, békésebbek leszünk egymással.

Minden esemény, ami történik az életünkben, arra van, hogy lemérjük, mennyit fejlődtünk már, mennyit nőttünk a spirituális fejlődésben. Ha így tudod látni, az jó. És próbáld megtudni, hogyan reagálj rá a lehető legjobb módon.
Továbbiak megtekintése
Epizód  2 / 2
Továbbiak megtekintése
Legfrissebb videók
2023-03-26
141 megtekintés
2023-03-26
216 megtekintés
2023-03-25
234 megtekintés
2023-03-25
809 megtekintés
36:03
2023-03-24
89 megtekintés
2023-03-24
40 megtekintés
2023-03-24
70 megtekintés
2023-03-24
1108 megtekintés
34:16

Figyelemreméltó hírek

194 megtekintés
2023-03-23
194 megtekintés
Megosztás
Megosztás
Beágyazás
Kezdés
Letöltés
Mobil
Mobil
iPhone
Android
Megtekintés mobil böngészővel
GO
GO
App
Szkenneld be a QR kódot, vagy a letöltéshez válaszd ki a megfelelő operációs rendszert
iPhone
Android